Om bastitestrad.se

10Manvändare varje månad
Över 500Butiker
Över £400 MSparade hittills

Vårt mål är att förenkla din shopping

Hur det fungerar

Vi skannar över 500 nätbutiker

Vår tekniker granskar recensioner, anseende, kvalitet, pris osv.

Du väljer det erbjudande du tycker är bäst

Vilka vi är och vad vi gör

bastitestrad.se är platsen att gå till när du vill köpa något på nätet. För att gör det enklare för dig jämför vi de bästa produkterna i hundratals kategorier och ger dig de inköpsråd som du behöver. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att välja den bästa produkten och känna dig trygg med ditt val.

Vi söker och jämför de bästa märkena och produkterna i tusentals kategorier från hundratals återförsäljare för att ge dig tillförlitliga köpråd.
Vårt mål är att du enkelt ska kunna välja den bästa produkten och det bästa priset och vara trygg i ditt val.

Hur arbetar vi?

Endast de mest välansedda butikerna kommer med på listan

Vi på bastitestrad.se har som mål att förenkla din shopping. Detta gör vi genom att jämföra liknande produkter med hjälp av våra avancerade dataalgoritmer. Vi samlar in och granskar artiklar, recensioner, användarkommentarer, forumdiskussioner, varumärkens anseende, kundtjänster och andra relevanta uppgifter för varje produkt, från hundratals butiker runt om på nätet. Du kan sedan jämföra de bästa varumärkena och produkterna inom tusentals kategorier. Vi vill göra det enkelt för dig att välja den bästa produkten och det bästa priset och vara trygg i ditt beslut.

Trovärdiga och korrekta produktjämförelser

Vårt mål är att ge läsarna värde genom att ge pålitliga köprekommendationer. Vi är måna om ditt förtroende på lång sikt.